Gert Verhulst: “Ik kreeg een andere kijk op de wereld”

Foto: VRT

In 1988 ging Gert Verhulst aan de slag voor de BRT. Hij mocht eindelijk iets doen op televisie en zijn eerste programma werd ‘Speel op Sport’. Zijn ouders waren bijzonder trots op hem.

“Ons moeder hield alles bij in plakboeken. Het was trouwens zij die me aanspoorde om te solliciteren bij de BRT. Ze had een advertentie gezien in De Morgen waarin de omroep presentatoren zocht voor een nieuw programma. Daar heb ik op gereageerd. Ik had op dat moment toch niks te doen, ik was in afwachting van mijn legerdienst”, blikt Gert terug in Primo.

Gert heeft uiteindelijk zijn legerdienst gedaan en blikt ook daar met veel plezier op terug. Hij vond het een waardevolle en leerzame ervaring.

“Ik kreeg een andere kijk op de wereld, ik kwam in contact met mensen uit allerlei andere maatschappelijke klassen. Dat was heel interessant. Mijn ogen zijn toen opengegaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.