6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Lisa Michels is de nieuwe frontzangeres van Level Six

Lisa Michels is de nieuwe frontzangeres van Level Six

Foto: VTM

Lisa Michels is de nieuwste zangeres van Level Six. Zij neemt de rol over van Katerine, die jarenlang de vaste frontzangeres was. Lisa moet nog een beetje wennen aan de Vlaamse mentaliteit en woordenschat, maar dat komt helemaal goed.

“Ik woon nog in Amsterdam, en dat wordt dus pendelen. Maar ik rij graag met de auto en ik heb vrienden die in Antwerpen wonen, dus als het nodig is, kan ik bij hen blijven logeren. Door K3 was ik vaak in België en heb ik al heel wat woorden leren kennen, zoals ‘amai’. Maar door Level Six ken ik nu ook al ‘sebiet’ en ‘seffens’. Ohja en charcuterie, dat vond ik iets raars. Maar dat is blijkbaar gewoon broodbeleg”, lacht de nieuwkomer in Tv Familie.

Sinds haar deelname aan ‘K3 zoekt K3’ heeft Michels niet stil gezeten. Ze startte een eigen succesvol YouTube-kanaal en ze ging aan het werk als presentatrice bij het tv-programma ‘Shownieuws.’ Daarnaast speelde ook mee in enkele films en is ze sinds kort vaste sidekick van Nicky Romero bij het internationale radiostation Protocol Radio.

Showbizznieuws 24/7