6 °C Antwerpen, BE
maandag 27 maart 2023
6 °C Antwerpen, BE
maandag 27 maart 2023

Kat Kerkhofs hoogzwanger: “Het was niet het niveau dat ik wou”

Kat Kerkhofs hoogzwanger: “Het was niet het niveau dat ik wou”

Play4

Maart 2022 belooft een spannende maand te worden voor presentatrice Kat Kerkhofs en haar man Rode Duivel Dries Mertens. Kat is hoogzwanger en kan elk moment bevallen van hun eerste kindje. Kat zal in Napoli bevallen, zodat er meer kans bestaat dat Dries de bevalling kan bijwonen. Ook de mama van Kat tekent present om haar dochter bij te staan tijdens de bevalling.

Enkele weken geleden stond Kat nog hoogzwanger ‘Dancing With The Stars’ te presenteren. Niet eenvoudig als je zwanger bent, als je het ons vraagt. “Ik heb me echt geamuseerd. Twee jaar geleden ben ik daar voor de leeuwen gesmeten. Ik had nog nooit gepresenteerd. Maar ik heb me er toen doorgeslagen. Niet op het niveau dat ik zelf wou. Maar ditmaal voelde ik meer zekerheid. Door zwanger te zijn zelfs nog meer. Alsof ik een soort oerkracht had, en ik wist: dit is mijn plek”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

En dat Kat gegroeid was in het presenteren, dat is niemand ontgaan. “Ik heb achteraf veel complimentjes gekregen. Zelfs Koen Wauters stuurde dat ik gegroeid was als presentatrice. Professioneel was het ook een superfijne ervaring. En ook qua styling gingen we voluit. ‘Hoe gaan we dat hier, met die buik, zo glamoureus mogelijk maken’.”

Showbizznieuws 24/7