13 °C Antwerpen, BE
vrijdag 16 september 2022
13 °C Antwerpen, BE
vrijdag 16 september 2022

‘Lisa’ krijgt tweede seizoen

Foto: VTM

Een half miljoen kijkers, zoveel haalt de telenovela ‘Lisa’ gemiddeld per dag op VTM. Daarmee evenaart het het succes van ‘Sara’ en net daarom kondigt VTM nu een tweede reeks aan.

“Van het origineel van ‘Lisa’, de Duitse telenovela ‘Anna und die Liebe’, werden uiteindelijk liefst 926 afleveringen gemaakt,” vertelt netmanager Maarten Janssen in Het Laatste Nieuws, “bij de keuze om ‘Lisa’ te lanceren, wisten we dat de mogelijkheid bestond om meer seizoenen te maken. En nu komt het perfect uit. In het andere geval hadden we opnieuw van nul moeten beginnen, maar niet elke telenovela is een schot in de roos.”

Het vervolg wordt een gloednieuw en compleet afgerond verhaal, mét een climax. ” ‘Lisa’ wordt geen soap. Het blijft een telenovela met alle gekende ingrediënten, zoals de droomscènes,” geeft Janssen aan. “Het wordt ook geen kopie van de Duitse versie”, verzekert Janssen. Intussen zijn de scenaristen alweer een tijdje aan de slag. “We hebben ook het geluk dat haast alle hoofdacteurs opnieuw meedoen. Agendagewijs was dat niet zo moeilijk, omdat ook zij van bij de start wisten dat er bij succes een vervolg kon komen.”

Showbizznieuws 24/7