13 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022
13 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022

Kürt Rogiers heeft duidelijke boodschap voor volgers: “Fake”

Kürt Rogiers heeft duidelijke boodschap voor volgers: “Fake”

Foto: DPG Media

Je ziet hem van maandag tot en met vrijdag in ‘Familie’ op VTM en tussendoor heeft hij ook nog de tijd om een programma als ‘Marble Mania’ te presenteren. Kürt Rogiers is niet gemaakt om stil te zitten.

Via zijn sociale media geeft Kürt Rogiers regelmatig een inkijk in zijn leven en deelt hij leuke zaken. Maar ook minder leuke dingen, want iemand misbruikt de naam van de acteur en presentator. “Hallo hoe gaat het? Ik heb nogal wat van je commentaar op mijn bericht gezien dat op mijn hoofdpagina was geüpload, dus ik besloot een meer privépagina te maken om die mensen te waarderen wiens opmerkingen en goede wensen me aanmoedigen en ik hoop jullie meer te brengen… bedankt veel , ik voel me zo vereerd en gezegend dat je een geweldige fan zoals jij bent”, schrijft iemand in naam van Kürt Rogiers op Instagram.

Aan de zinsopbouw kan je al zien dat het bericht niet door Kürt zelf geschreven werd, die is namelijk slimmer dan dat. Neen, Kürt Rogiers is voor de zoveelste keer slachtoffer van een fake profiel en dat deelde hij om zijn vele volgers op Instagram te waarschuwen.

Showbizznieuws 24/7