9 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 maart 2022
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 maart 2022

‘Thuis’-producer Hans Roggen: “Niets is onmogelijk”

‘Thuis’-producer Hans Roggen: “Niets is onmogelijk”

Foto: VRT

In ‘Thuis’ konden de kijkers zien hoe Simonneke dolgelukkig terug kwam van reis. Wat bleek, ze had haar man Frank bedrogen met iemand die ze op de cruise had leren kennen. Haar bedrog lijkt uit te komen en dat zou niet ten goede komen van haar relatie.

Betekent Simonnekes bedrog de exit voor Frank in ‘Thuis’? Producer Hans Roggen reageert op alle theorieën die op fora en sociale media lijken te verschijnen. “Het is en blijft moeilijk om de toekomst van ‘Thuis’ te voorspellen. Maar er kan altijd van alles op elk moment nog gebeuren. Het feit dat Ron Cornet ( De acteur die Dirk speelt in ‘Thuis’, het personage waarmee Simonne Frank heeft bedrogen) opduikt in de reeks, kan ik nog bevestigen, nog ontkennen. Het is een interessante hypothese, maar daar kan ik geen commentaar op geven”, klinkt het in Tv Familie.

Of Frank, gespeeld door Pol Goossens nu wel degelijk uit de reeks verdwijnt, ook daar kan Hans weinig op zeggen. “Wij geven nooit commentaar over dat soort zaken. Maar wie weet zijn Frank en Simonne wel klaar voor een open relatie. Niets is onmogelijk, hé. En al zeker niet in een dagelijkse fictiereeks.”

Showbizznieuws 24/7