Dieter Coppens over zijn vrouw Rut: “Zij heeft de stekker eruit getrokken”

Foto: VTM

Dieter Coppens heeft het hart van heel wat Vlamingen veroverd. Dat deed hij eerder al met programma’s als ‘Down The Road’ en ‘Restaurant Misverstand’, tijdens zijn doortocht in het programma ‘Door de bomen’ wist hij opnieuw de gevoelige snaar te raken en goede punten te scoren bij de vele kijkers. Dieter vertelde in ‘Door de bomen’ over zijn vrouw die kanker heeft gehad.

“Ze heeft geleerd om het rustiger aan te doen. Zij heeft de stekker eruit getrokken en gezegd: ‘Sorry, maar ik vul mijn tijd nu zinvol in, dus ik ga het anders doen.’ Maar om dat inzicht te krijgen moet je dus eerst ziek worden”, weet Dieter Coppens.

“Ze kreeg kanker en dan staat de tijd ook stil. Maar we zijn rustig gebleven. Zeker mijn vrouw. Zij is een heel nuchtere. Die heeft dat heel goed gedaan. Echt chapeau, ik weet niet of ik dat zou kunnen”, gaf Dieter Coppens in ‘Door de bomen’ toe.

“Maar daardoor sta je wel stil bij de kwetsbaarheid van het leven en bij wat echt van belang is. En dat zijn de mensen rondom je. Vrienden en familie. Daar draait het om”, weet Dieter Coppens.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.