3 °C Antwerpen, BE
vrijdag 18 maart 2022
3 °C Antwerpen, BE
vrijdag 18 maart 2022

Laura Tesoro ontgoocheld: “Daar keek ik enorm naar uit”

Laura Tesoro ontgoocheld: “Daar keek ik enorm naar uit”

Foto: DPG Media

Laura Tesoro kent als geen ander het gevoel van een plaat uitbrengen, maar die niet live kunnen spelen voor een publiek. Rond de periode dat corona uitbrak, bracht Laura haar album ‘Limits’ uit. Maar spelen voor een publiek, daarop moest ze nog even wachten.

“De clubtour die toen gepland stond, hebben we door corona wel drie keer moeten verplaatsen. Daar heb ik best van afgezien. Want als artiest is optreden toch je hoofdjob. Dat is de reden waarom ik muziek maak. Het is het liefste wat ik doe”, zegt ze in Het Nieuwsblad.

Helemaal in een zwart gat vallen, dat deed Laura niet. Ze kon gelukkig aan het werk blijven als presentatrice op televisie. En dat wakkerde ook haar gevoel voor mode aan. “Mode is iets wat mij lang niet zo veel gezegd heeft. Tot ik voor tv begon te werken en moest nadenken over wat ik wilde dragen. Ik hield het aanvankelijk vooral bij gewoon. Ondertussen ben ik wel iets extraverter geworden. Als artiest en tv-gezicht dan. Want in het dagelijkse leven zweer ik nog altijd bij basic.”

Showbizznieuws 24/7