23 °C Antwerpen, BE
donderdag 16 juni 2022
23 °C Antwerpen, BE
donderdag 16 juni 2022

Kristel Verbeke: “Ik ben niet voor die persoon gevallen”

Kristel Verbeke: “Ik ben niet voor die persoon gevallen”

Foto: Peter De Smedt

Als K3’tje was Kristel Verbeke jarenlang ontzettend populair. Maar ook haar man Gene Thomas kende een enorme populariteit met X-Session. Het is tijdens hun carrière dat ze verliefd werden op elkaar en dat ze nu, 23 jaar later nog altijd samen zijn.

“Maar ik ben helemaal niet gevallen voor de Gene van X-Session, want ik vond hem een beetje een opvaller. Maar toen ik hem tijdens tv-opnamen in Venezuele beter leerde kennen veranderde mijn gedacht”, blikt ze nog eens terug in Dag Allemaal.

Toen ze beiden in Venezuela zaten hadden ze meteen een gespreksonderwerp dat hen nauw aan het hart lag. Gene zijn papa was gestorven aan longkanker, en op dat moment was de vader van Kristel palliatief. Dat schiep meteen een band.

“We konden goed babbelen daarover met elkaar en daar is een verliefdheid ontstaan die ik nog nooit gevoeld had. We hebben toen niet gekust, en dat heeft ook nog een paar maanden geduurd. Ik dacht dus niet meteen: ‘Hij is de man van mijn leven’. Hij was zo anders dan ik.”

Kristel is ervan overtuigd dat ook zij niet meteen de droomvrouw was die Gene zocht. Ze was tenslotte een vrolijk rondhuppelend meisje met stekkebeentjes, in een roze kleedje en speldjes in haar haar. Maar de aanhouder wint en Gene en Kristel werden toch een koppel. Een sprookje, dat tot op de dag van vandaag nog steeds blijft duren.”

Showbizznieuws 24/7