14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024

Koen Wauters: “Dat heeft helemaal niets met ‘The Voice’ te maken”

Ze is er gewoon bij

Foto: VTM

Tijdens de perspresentatie van ‘Liefde Voor Muziek’ verscheen Koen Wauters met een brace rond zijn rechterknie. Gelukkig is hij bijna van die brace verlost en zullen we hem niet met brace zien verschijnen tijdens de liveshows van ‘The Voice Van Vlaanderen’.

“Ik draag hem nu ook enkel als ik fysieke dingen moet doen, voor wat extra steun. Die ingreep was trouwens niets ergs, het ging om een ‘geplande opkuis’. Alleen was het zoeken naar een geschikt moment tussen alle drukte met Clouseau en tv-opnames door”, legt Koen uit in Dag Allemaal.

Er was de voorbije weken veel commotie rond een andere coach bij ‘The Voice’, namelijk Natalia. Wie had gedacht dat ze zou vervangen worden, heeft het mis. Ook zij is er nog altijd bij tijdens de liveshows.

“Tuurlijk, want dat heeft niets met The Voice te maken. En voor de rest wil ik daar niet te veel over kwijt. Laat het vooral achter ons. Hoe ik Natalia ken? Als iemand met het hart op de tong. Ik ken haar al meer dan twintig jaar op die manier en zo zal ze ook altijd blijven. En zo mag ik ze ook graag. Je weet wat je aan haar hebt.”

Showbizznieuws 24/7