14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024

Tine Priem: “Het zal met vallen en opstaan zijn”

Maar ze kijkt er naar uit

Foto: VRT

Je hoort vaker van toekomstige mama’s dat ze zich voor de geboorte van het kind volop inlezen over het moederschap. Maar daar doet Tine niet aan mij. Zij laat het liever allemaal op zich afkomen.

“Er zijn zoveel verhalen, bij iedereen is het anders. Maar ik zal mijn uiterste best doen om de beste mama ter wereld te zijn. Met vallen en opstaan. En ja, ons leven zal drastisch veranderen. Maar genoeg collega’s bij Thuis combineren een carrière met het moederschap. Tom en ik hebben ook ouders die nu al staan te springen om te babysitten. Ik wil mijn eigen ding kunnen blijven doen”, zegt ze in Story.

Tine is natuurlijk bekend uit de soapserie ‘Thuis’. Zij staat nog altijd op de set, hetzij dan wel met een bolle buik. Één ding kan ze de fans al verzekeren: haar personage Tamara zal niet zwanger te zien zijn.

“Vorig jaar in september beviel ze – als draagmoeder voor Lowie – al van baby Polly. Mocht Tamara nu opnieuw in verwachting zijn, dan zou dat wat vreemd zijn. Maar ik blijf wel draaien tot eind juni, wanneer Thuis met zomerstop gaat. Ze zullen mijn bolle buik dus moeten wegsteken met vooral borstshots, een jas over mijn armen of wat lossere kleren.”

Showbizznieuws 24/7