14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024

Candice Martens: “Ik moet keuzes maken”

Ze doet geen duizend dingen tegelijk meer

Candice Martens uit Blind Getrouwd
Foto: DPG Media

Toen Candice Martens kampte met een burn-out en depressie was ze vrijgezel en voelde ze zich erg eenzaam. Op dat moment besloot een vriendin van Martens om haar in te schrijven voor ‘Blind Getrouwd’.

Over haar mentale problemen heeft Candice nooit een woord verteld tijdens het programma. Dat had ze ook zo gevraagd aan VTM. Haar vrolijkheid en flamboyante passage leverde haar heel wat extra volgers op, op sociale media.

“Ik kreeg vaak de vraag hoe het komt dat ik altijd zo vrolijk ben, maar dat was een leerproces. Ik herinner mezelf er ook nu nog dagelijks aan om die positieve mindset te onderhouden. Tussen al mijn volgers zitten wellicht ook mensen die met dezelfde onzekerheden kampen. Mijn ervaringen kunnen dan een steun betekenen. Uiteraard ben ik geen psycholoog, ik wil enkel delen wat mij overkwam en wat geholpen heeft”, vertelt Candice aan Dag Allemaal.

Sinds wat er haar is overkomen, probeert Candice toch beter haar grenzen te bewaken. Ze probeert niet meer zoals vroeger teveel dingen tegelijk te doen. “Ik moet keuzes maken. Af en toe voelt dat wel nog altijd als een struikelblok.”

Showbizznieuws 24/7