Kelly Pfaff verrast haar zoon: “Kenji beleefde zijn mooiste verjaardag ooit”

Foto: Peter De Smedt

Kelly Pfaff en Sam Gooris moeten net als iedereen op zoek naar manieren om te leren omgaan met de coronacrisis. Sam kan niet meer optreden en Kelly zag haar lessen make-up aan de Beauty en Medical Academy opgeschort.

Toch schrijft Kelly in haar column in Story dat het de kinderen Shania en Kenji zijn die zich het meeste moeten aanpassen. “Leg maar eens aan een jongvolwassene uit dat hij zijn vrienden niet mag zien en al zeker niet mag feesten”.

Kenji klaagde vooral omdat hij zijn verjaardag in mineur ging moeten vieren. Maar Kelly en Sam wisten hem te verrassen met een prachtig cadeau. Niet alleen kreeg Kenji een nieuwe smartphone voor zijn 19deverjaardag, maar Kenji kreeg ook zijn beste kameraad Armin te zien.

“Vooraf hadden we Kenji wijsgemaakt dat we niet aan knuffelcontacten zouden doen. Groot was dan ook zijn verbazing toen Armin plots in onze woonkamer stond. Hij was helemaal van slag, zo mooi om te zien”, klinkt het bij Kelly Pfaff. “Zo werd deze verjaardag toch een van de mooiste ooit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen