Sally-Jane Van Horenbeeck doet opvallende uitspraak: “dat is het einde van de wereld niet”

Sally-Jane Van HorenbeeckFoto: VRTSally-Jane Van Horenbeeck

Sally-Jane Van Horenbeeck beleeft moeilijke tijden. Samen met haar echtgenoot baat de voormalige Thuis-actrice het Thaise restaurant Siam Sally in Antwerpen uit en de horeca krijgt natuurlijk klappen tijdens deze coronacrisis.

“Ja, ik maak me zorgen over de toekomst. Zal het nog leefbaar zijn om in de horeca aan de slag te blijven? Van dag tot dag zorgeloos leven kan niet meer”, vraagt Sally-Jane Van Horenbeeck zich luidop af in Story.

Sparen is momenteel niet aan de orde en ook al draaide het restaurant altijd goed, een financiële buffer is er niet echt. “Niemand kon voorzien dat we pakweg 25.000 euro opzij hadden moeten zetten”, klinkt het gelaten bij Sally-Jane Van Horenbeeck. Toch blijft de voormalige actrice niet bij de pakken zitten.

“We gebruiken gewoon ons gezond verstand. Voor alles is er een oplossing, desnoods met een andere job. Veel mensen zullen anders moeten gaan denken, minder moeten gaan consumeren. Met Kerstmis houden we het bijvoorbeeld heel zuinig, zonder cadeaus, of familie. Maar ach, Kerstmis één keer moeten missen is het einde van de wereld niet”, laat Sally-Jane Van Horenbeeck de schouders niet hangen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen