26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Sven De Ridder: “ik schrok enorm toen ik het bericht van Jens zag”

Foto: VTM

Sven De Ridder vertelt in Dag Allemaal dat hij enorm schrok toen hij het bericht van Jens Dendoncker las waarin Jens meedeelt dat hij zich heeft laten opnemen om zijn angsten onder controle te krijgen.

“Zo moedig van Jens”, klinkt het bij zijn collega Sven De Ridder. Sven en Jens zetelen wel eens samen in Beste Kijkers en ook Sven kampte twaalf jaar geleden met een angststoornis. Sven getuigde hierover in het boek ‘Asem’ van Leen Dendievel maar met Jens sprak hij hier nooit over.

“Een clown lacht met veel mensen samen, maar hij huilt alleen”, onthult Sven De Ridder in het weekblad. “Vroeger durfde ik dat sowieso tegen niemand te vertellen, want in die tijd was het taboe daarrond nog veel groter. Ik dacht dat mensen me raar zouden bekijken of uitlachen. Ik vind het heel moedig van Jens dat hij daar nu mee naar buiten komt.”

Sven beseft dat Jens op die manier aan heel veel lotgenoten laat weten dat ze niet alleen zijn. En dat is ook de boodschap die Sven op zijn beurt aan Jens wil geven: “Je bent niet alleen en het is geen schande. Ik wil altijd een luisterend oor zijn voor hem.”

Showbizznieuws 24/7