20 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
20 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Josje Huisman: “Het is ook zo’n raar moment”

Ze doet het niet

Foto: VTM

Eind vorig jaar beviel Josje Huisman van een tweede zoontje Dai Dai. Het was haar tweede zwangerschap en dus verliep het voor Josje allemaal iets chiller en rustiger dan de eerste keer.

“Ik was wel meer ontspannen, meer in de ‘we zien wel’-modus. Ik heb de hele zwangerschap en dus ook de bevalling veel rustiger ervaren, en daardoor was het echt een droombevalling: ik voelde me echt een eindbaas. Alsof ik met m’n trofee wegliep uit het ziekenhuis. Kijk eens wat ik heb gedaan. Ik had het gevoel dat ik de wereld aankon, en dat gun ik echt elke nieuwe moeder. Vooral omdat de eerste keer gewoon veel lastiger was. Ik ken dus het verschil”, lacht ze in Gazet van Antwerpen.

Josje is 2024 dus goed gestart met haar zoontje erbij. Maar goede voornemens die heeft ze niet gemaakt voor het nieuwe jaar. Daar doet ze niet echt aan mee.

“Het is ook zo’n raar moment, midden in de winter. Maar ik vind het bijvoorbeeld heel fijn om even alleen met Kamari op stap te zijn. Ik voer hem regelmatig naar z’n vader en die uurtjes samen in de auto, I love it . Als ik dan terugrijd, heb ik tijd voor telefoontjes, podcasts luisteren, mijn eigen gedachten. Ik ga ook weer beginnen te sporten. En het borrelt om nieuwe dingen te doen, nieuwe plannen te maken. Dat kan dus ook met een klein kindje, als je basis zo goed zit.”

Showbizznieuws 24/7