Johan Verminnen: “Ik zou willen herbeginnen zonder fouten te maken”

Foto: Showbizznieuws247.be

Voor iedereen goed doen in je leven, dat lukt bijna niet. Je kwetst altijd wel eens iemand, al dan niet ongewild. Dat levert littekens op, maar het verdriet errond slijt meestal wel. Johan Verminnen geeft toe dat ik ook mensen heeft gekwetst en dat hij dat niet zo snel vergeet.

“Ik zou wel weer achttien willen zijn en alles herbeginnen, de fouten niet maken die ik gemaakt heb. Maar dat is nu eenmaal zo. Niemand gaat door het leven zonder fouten te maken, zonder anderen te kwetsen. Natuurlijk is dat deplorabel, maar er zijn evenveel momenten waarop je goed doet voor anderen”, zegt hij in Primo.

Als hij denkt aan de mensen die hij heeft gekwetst, dan is dat vooral door zijn afwezigheid op bepaalde momenten of gewoon door niet attent genoeg te zijn.

“Die zijn er geweest, zonder twijfel. Of denk je dat je 73 wordt zonder fouten te maken? Dat bestaat niet. Waar ik het meest spijt van heb op dat vlak? Dat kan ik niet terugplaatsen… Dat kan ik niet. Nee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.