Björn Soenens en zijn vrouw vieren huwelijksverjaardag

Foto: VRT

De liefde tussen Björn Soenens en zijn vrouw Emma is groot. Dat kan ook niet anders, de twee leven al jaren in de Verenigde Staten, maar niet lang meer. Het koppel keert weldra terug naar Vlaanderen en daar zal de familie niet rouwig om zijn.

Emma en Björn hebben trouwens iets te vieren, zij zijn acht jaar geleden getrouwd en tien jaar gelukkig samen. Feestje? Wellicht wel, maar dan op hun eigen manier.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.