Gert Verhulst: “Ik had het gevoel een stuk van jeugd terug te kunnen kopen”

Foto: VRT

Het was vroeger niet makkelijk om op televisie te komen. Gert Verhulst heeft het geluk gehad dat hij werd aangenomen na zijn sollicitatie bij VRT, want hij beseft dat lang niet iedereen zoveel geluk heeft als hij.

“Vroeger moest je moeite doen om op tv te komen, nu moet je vooral moeite doen om er niet op te komen. Het medium is wat dat betreft toch gedevalueerd. Ik vind dat jammer”, zegt Gert in Primo.

Gert is een man die houdt van nostalgie en denkt vaak terug aan vroeger. Zo kan hij heel emotioneel worden van bepaalde plaatsen. Met voorwerpen heeft hij dat weer wat minder.

“Die camping in Frankrijk, in de Ardèche, waar ik als kind altijd op vakantie ging, stond onlangs te koop en ik heb echt getwijfeld om hem te kopen. Ik heb het uiteindelijk niet gedaan. Want wat doet een mens met een camping? Ik had echter het gevoel dat ik een stuk van mijn jeugd kon terugkopen. Wat niet waar is natuurlijk. Maar om de tien jaar ga ik er graag nog eens naartoe. Mooie tijden…”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.