-0 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 december 2023
-0 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 december 2023

Janine Bischops: “Ze waren al vier jaar samen in ’t geheim”

Foto: VTM

Heel wat jaren lang waren Janine Bischops en Johny Voners een gelukkig koppel. Tot er abrupt een einde kwam aan hun relatie nadat Janine had ontdekt dat Johny haar bedroog. Een harde klap voor Janine, die ze niet alleen kon verwerken.

“Op m’n computer ontdekte ik een mail van’n vrouw, hij schreef: ‘Nog zeven dagen en we zien mekaar terug..’ Ik begreep het eerst niet. Blijkbaar waren ze al vier jaar in’t geheim samen”, zucht Janine in Dag Allemaal.

Johny was op dat moment op cruise voor ‘Fc De Kampioenen’ en woonde nadien nog een maand lang bij Janine in. “Dat was voor haar onhoudbaar. In die moeilijke periode heb ik haar mijn huissleutels gegeven. Zo kon ze altijd bij ons terecht, ook al was er niemand thuis, om even tot rust te komen”, zegt beste vriendin Marleen.

Zowel Janine als Marleen zijn nog eventjes vrijgezel geweest, maar daar is bij Marleen sinds kort verandering in gekomen. Janine daarentegen is nog altijd alleen.

“Ik ben ook niet op zoek. Als ik iemand tegenkom op wie ik echt verliefd wordt; oh yes! Maar ik wil nooit meer samenwonen.”

Showbizznieuws 24/7