9 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024

Josje Huisman moet wennen aan leven in Nederland: “ik was volledig Vervlaamst”

Foto: VTM

Iets meer dan 6 jaar geleden nam Josje Huisman afscheid van K3. Samen met Kristel Verbeke en Karen Damen ging ze op zoek naar vervangers en ze gaven de fakkel door aan Hanne, Marthe en Klaasje. In de jaren nadien kreeg Josje een relatie en een zoontje Kamari. Ze verliet België en ging terug in Nederland wonen.

In 2021 ging ze uiteen met de papa van haar zoontje en timmert ze opnieuw aan een leven waarin ze gelukkig kan zijn. “Ik had een leven met putten en scherpe bochten, maar met één enkele eindbestemming: opnieuw gelukkig zijn. En vandaag kan ik zeggen: ‘Ja, ik ben oké”, vertelt ze Nina.

Na de breuk met haar vriend was de beslissing snel gemaakt om terug naar Nederland te verhuizen. “Sinds de kleine er is wilde ik ook weer dichter bij mijn ouders en familie wonen. Ik vind het contact tussen Kamari en mijn ouders heel belangrijk.”

Terug in Nederland wonen heeft in ieder geval veel voordelen voor Josje en Kamari. Ze is nu niet meer de hele dag onderweg om haar ouders te gaan bezoeken. Josje had het ontzettend naar haar zin in Vlaanderen, maar heeft het ook prima naar haar zin in Nederland.

“Ik moest vooral weer wennen aan Nederland. Re-integreren, zeg maar. Ik dacht: ‘jemig, die luidruchtige Hollanders, toch! Ik was wat Vervlaamst, denk ik. “

Showbizznieuws 24/7