6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Jani Kazaltzis: “Dan is het inderdaad daarover”

Er vallen wel eens woorden

Foto: VRT

Met zijn partner Jens Fissers heeft Jani er niet alleen een goeie partner bij, maar ook een goeie zakenpartner. Ze richtten samen het merk IOAN op. Het is de skincarelijn waar Jani altijd van gedroomd heeft.

Maar als je met elkaar gaat samenwerken, dan is een ruzie of discussie natuurlijk niet onvermijdelijk. En dat is bij het koppel niet anders.

“We kunnen ondertussen goed samenwerken, maar als er woorden vallen… dan is het inderdaad daarover. Ik bekijk alles op een rationele en wetenschappelijke manier. Jani niet. Hij is de dromer. Soms begrijp ik niet dat hij zo kan zweven, maar tegelijkertijd bewonder ik hem. Hij durft, ik niet. Het nadeel is dan weer dat hij zich soms verliest in details”, lacht Jens in Het Laatste Nieuws.

Zo moet Jani toegeven dat hij zich al serieus heeft opgewonden over zaken die uiteindelijk niet de moeite waren en waarvoor hij zich nu wel schaamt. Maar daar denkt hij niet te veel meer over na en hij focust zich vooral op de toekomst van het merk.

“Ondertussen is IOAN zo’n klein jaar op de markt en hebben we al meer dan vijftig verkooppunten. We surfen op een goede flow en die geeft energie. We zijn ook bezig met nieuwe producten.”

Showbizznieuws 24/7