9 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Jeroen Meus: “Ik heb daar vanaf gezien”

Hij heeft een grote droom

Foto: VRT

Nu het weer beter gaat met Jeroen Meus kijkt hij weer vol enthousiasme naar de toekomst en maakt hij weer volop plannen. Zo denkt hij na over nieuwe culinaire projecten, maar kriebelt het ook weer om te gaan ondernemen.

“Ik heb afgezien van het faillissement van Würst, maar ik mis mijn eigen zaak ook. Al wil ik er geen slaaf meer van zijn. Als ik opnieuw iets zou beginnen, is het een café dat ik opendoe wanneer ik zelf wil en waar mensen kotelet, wortelstoemp en zelfgemaakte pickles komen eten. Simpel, met sanseveria’s op de vensterbank en een jukebox in de hoek. Dat is mijn ideaalbeeld van een eigen zaak”, droomt Jeroen in Het Laatste Nieuws.

Wat Jeroen ook zal doen, het zal altijd met eten te maken hebben. Je zou het bijna een obsessie kunnen noemen.

“Op school kon ik mij moeilijk concentreren. Maar als ik ergens interesse in heb, duik ik er helemaal in. Koken, maar ook tv maken. Ik volg alle kookshows op Netflix. En Njam! heb ik – dat zeg ik zonder lachen – helemaal uitgekeken. Ik ben tv-maker en neem die job zeer au sérieux. Al ben ik vooral heel dankbaar dat ik tv-kok mág zijn, omdat er zoveel anderen zijn die het willen. Ik besef ook dat ik heel veel te danken heb aan die vaste kliek mensen met wie ik al jaren samenwerk.”

Showbizznieuws 24/7