6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Tom Waes: “Ik haat het als ik mensen dat zie doen”

Bij hen gebeurt dat niet

Foto: showbizznieuws247.be

Als er iets heel erg belangrijk is, dan is het wel zelfliefde. Het is aan de ouders de moeilijke taak om hun kinderen ervan te overtuigen dat ze niet alleen anderen graag moeten zien, maar ook vooral zichzelf.

Presentator en acteur Tom Waes praat daar heel vaak over met zijn kinderen. Ook al hebben ze nu een leeftijd bereikt waarop Tom nog weinig heeft te zeggen aan hen.

“Ik vind het belangrijk dat ze dicht bij zichzelf blijven en zich niks aantrekken van wat anderen zeggen of denken. Dat is natuurlijk niet makkelijk in een maatschappij die doordrenkt is van perfecte plaatjes op sociale media. Na één klik zie je heel de wereld door dat schermpje. Wanneer ik met mijn kinderen afspreek, hebben we de regel dat de gsm aan de kant wordt gelegd. Ik háát het als je mensen aan tafel ziet zitten die allemaal op hun gsm zitten te tokkelen in plaats van met elkaar te babbelen”, klinkt het in Flair.

Sociale media is een bron van negatieve reacties. Zoals zowat elke BV heeft ook Tom er al mee te maken gekregen. Maar hij wordt er niet altijd boos om.

“Het enige moment waarop ik kwaad op wordt is wanneer ze voorkomen bij mensen die ik graag heb. Zo kreeg Riadh Bahri ervan langs omdat hij op de rode loper een soort van visnettop onder zijn blazer droeg. Het was vreselijk om die gemene comments te lezen, want ze gingen over zijn geaardheid én afkomst. Toen sprong ik in de bres voor hem omdat ik zo gedegouteerd was.”

Showbizznieuws 24/7