6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Junior Planckaert: “Ze denken dat ik niet graag in de schijnwerpers sta”

Maar hij bewijst het tegendeel

Foto: Groep24

Een deel van de familie Planckaert toert de komende maanden Vlaanderen rond met hun eigen eerste theatervoorstelling ‘De Planckaerts op de planken’. Ook zoon Junior Planckaert is van de partij en is de drummer van dienst.

“En ik amuseer me enorm. Ik speel al drums sinds mijn tiende en nu kan ik dat eindelijk op een podium doen. De sfeer die er hangt, is zo verslavend, ik zou dat elke dag kunnen doen. Al hebben veel mensen wel een verkeerd beeld van mij. Ze denken dat ik niet graag in de schijnwerpers sta, omdat ik me in onze docureeks vaak op de achtergrond hou. Maar als ik voor een publiek sta, word ik iemand helemaal anders”, zegt Junior in Story.

De zoon van Eddy Planckaert voelt zich goed achter zijn drum en hij kan er zich volledig op uitleven. Maar vraag hem niet om te zingen of piano te spelen, want dan gaat hij de mist in.

“Als Clouseau of Bazart ooit een drummer zoekt, mogen ze me dus altijd bellen (lachje). Drummen is echt een uitlaatklep voor mij. Ik doe het vaak ’s avonds thuis. Of mijn ouders dat niet vervelend vinden? Die vinden net dat het leven in huis brengt.”

Showbizznieuws 24/7