7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Jan Smit: “Ik kan dat nooit meer inhalen”

Jan Smit: “Ik kan dat nooit meer inhalen”

Foto: Isopix

De afgelopen jaren was Jan Smit vaak weg van huis om op te treden, te presenteren of ander werk. Dat eiste na al die jaren zijn tol. Hij kreeg te kampen met een burn-out en zette zijn professionele activiteiten even on hold. Ondertussen heeft hij het evenwicht in zijn leven teruggevonden en kan hij meer tijd vrijmaken voor zijn kinderen.

Zo heeft hij nu tijd om met zijn zoon Senn naar de voetbal mee te gaan en kan hij ook meer tijd doorbrengen met dochters Emma en Fem. “Wat ik met hen heb gemist, kan ik nooit meer inhalen. Ik kan alleen maar extra genieten van de tijd die ik nu met hen kan spenderen”, klinkt Jan gelukkig in Dag Allemaal.

Van bijna nooit thuis, naar alle dagen thuis, het was voor Jans vrouw Liza enorm wennen, maar het was nog meer wennen voor Jan zelf. “In eerste instantie voelde ik me nutteloos. Ik werd er onrustig van. Maar door me over te geven aan de realiteit, kreeg ik weer een normale relatie. Ik maak het ontbijt, we gaan samen fietsen of de hond uitlaten… doordat we weer meer dingen samen doen, groeien we vanzelf weer dichter naar elkaar.”

Showbizznieuws 24/7