13 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022
13 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022

Otto-Jan Ham: ‘Die man fascineert mij mateloos’

Otto-Jan Ham: ‘Die man fascineert mij mateloos’

Foto: VRT

In het nieuwe programma ‘Viva La Feta’ op Play4 zitten Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis telkens 48-uur met een bekende Vlaming op het Griekse eiland Sifnos. Het concept zelf is nieuw, maar wat ook nieuw is, is dat ze Bart De Wever zo ver hebben gekregen om naar het eiland te komen.

Dit is heel opmerkelijk aangezien je om een gesprek met hem te hebben al enorm veel moeite moet doen. ”Holy fuck, dacht ik toen ik hem van de boot zag stappen. Die man fascineert mij mateloos”, liet Otto-Jan Ham optekenen tijdens een interview met Nu.

Maar Otto-Jan bleef kritisch tijdens Bart De Wever zijn bezoek. “Ik ben het hoogst oneens met de meeste van zijn ethische standpunten, maar ik heb de mens achter die standpunten wat beter leren kennen” bekent hij in Nu, de bijlage van Het Nieuwsblad.

Showbizznieuws 24/7