6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

James Cooke: “Dat zou pas belachelijk zijn”

Hij vraagt raad aan zijn man

Foto: Peter De Smedt

De showbizz is soms heel hard werken. Zeker iemand als James Cooke lijkt maar weinig tijd en rust voor zichzelf te nemen. En ook al mag hij af en toe naar het buitenland voor zijn job, ook dan is het altijd hard werken.

Zo trok Cooke onlangs naar Algarve om daar de nieuwe collectie van ZEB te shooten. 15 looks op zo’n anderhalve dag tijd, dat staat voor de presentator op het programma. Ondertussen werkt hij nog verder door belangrijke videomeetings af te handelen.

“Poseren is niet mijn favoriete bezigheid. Laat ons zeggen dat ik blij ben dat het vooruitgaat. Ik ben ook showrunner voor een nieuw tv-programma. Die opnames bevinden zich in de laatste fase: moeilijk moment voor mij om weg te zijn. Ook al heb ik een immens vertrouwen in ons team, allemaal toppers die weten wat ze doen. Het wordt een uitdagend weekje, maar het is nu zo gepland”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

James is nu wel het gezicht van ZEB, maar een eigen kledingcollectie op de markt brengen, dat zit er nog niet meteen in. 

“Ik vraag ’s ochtends aan mijn man wat ik moet aandoen. Het zou echt belachelijk zijn dat ik mensen zeg wat ze moeten dragen. Maar ZEB zocht een ambassadeur om mee te werken aan campagnes rond diversiteit en verdraagzaamheid. Die mee in de verf wil zetten dat de deur hier wijd openstaat voor iedereen, dat iedereen hier mag zijn wie hij is. Dat is wat ik ook probeer te doen op tv en in theater, dus die match zag ik wel.”

Showbizznieuws 24/7