6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Wout Bru: “Raar dat sommige mensen zichzelf uitnodigen”

Ze zijn bezig aan de gastenlijst

Foto: VTM

In de zomer van 2025 stappen Wout Bru en zijn vriendin Natassia in het huwelijksbootje. Hij vroeg haar eind januari ten huwelijk en zijn al volop aan het nadenken over hun mooiste dag.

“Ik weet al welke jurk ik wil: een mix van klassiek en bombastisch. En Beau en Aimée krijgen een speciale rol in de ceremonie. Ze beseffen nog niet helemaal wat er gaande is, maar Aimée zegt al vaak: ‘Mama en papa gaan trouwen.’ En ik heb al afgesproken met mijn weddingplanner”, klinkt het bij Natassia in Dag Allemaal.

Wout en zijn partner zijn volop aan het beslissen hoeveel gasten er mogen komen en wie. Ze kennen allebei heel veel mensen, maar ze zullen toch moeten selecteren.

“Ik krijg berichten van mensen die vragen wanneer het plaatsvindt, zodat ze de datum kunnen vrijhouden. Raar dat sommige mensen zichzelf uitnodigen. Eens het aantal genodigden vaststaat, zullen we de locatie kiezen, wellicht in het buitenland, dat is relaxter en nonchalanter. Ik wil geen traditioneel trouwfeest waarbij je met iedereen saai handjes moet schudden.”

Showbizznieuws 24/7