6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Stephanie Planckaert: “Voor hen is het allemaal minder evident”

De droom lijkt verderaf dan ooit

Foto: VTM

Het is de grote droom van Eddy Planckaert om ooit met de hele familie naar Frankrijk te verhuizen. En hoewel niet iedereen van de familie Planckaert dat al zag zitten, lijkt de droom alleen maar verder weg te gaan.

Zeker nu, nu ze de B&B in de Ardennen terug hebben geopend. Het was lange tijd zoeken over hoe ze het zouden combineren met het kasteel in Frankrijk, maar ze lijken de juiste combinatie te hebben gevonden. En daarmee lijkt verhuizen naar Frankrijk verder weg dan ooit.

“Voor de kinderen is het minder evident om in België hun vrienden achter te laten. Eigenlijk hebben we nu al twee nationaliteiten, al is dat niet officieel. De zes uur rijden is voor ons al peanuts geworden. Christopher rijdt soms naar daar om van maandag tot vrijdag te werken in het kasteel, en in het weekend is hij weer thuis. Dat is een apart leven, I know, maar we hebben er zelf voor gekozen. Dus we moeten het volbrengen. We weten waarvoor we het doen en we hebben een gemeenschappelijk doel”, klinkt het bij Stephanie in Dag Allemaal.

De familie is al een tijdje bezig aan het kasteel en de veranderingen zijn ondertussen enorm. En dat maakt het voor de familie ook alleen maar plezanter.

“Nu wordt het leuker, de stelling is weg, je ziet het kasteel weer staan. Nu kunnen we eindelijk het interieur aanpakken. Onlangs zijn we badkamers gaan bestellen, dat vond ik zo leuk!”

Showbizznieuws 24/7