8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Gustaph: “Daar kan ik helaas niks aan veranderen”

Gustaph: “Daar kan ik helaas niks aan veranderen”

Foto: VRT

Hij is er klaar voor

Het is weer de leukste tijd van het jaar voor de fans van het Eurovisiesongfestival. Dit jaar wordt ons land vertegenwoordigd door Gustaph met zijn nummer ‘Because Of You’. Toch was niet iedereen blij met de keuze om hem naar het Songfestival te sturen.

Na de uitslag van de televoting kreeg Gustaph heel wat kritiek over zich heen en waren veel mensen ervan overtuigd dat The Starlings of Loredana naar het songfestival moesten.

“Een wedstrijd is altijd polariserend, hé. En als dan niet de kandidaat van jouw voorkeur wordt gekozen, kan dat frustrerend zijn. Ik heb als muzikant aan dat idee moeten wennen. In het begin was het heel heftig, maar ik heb het gevel dat de emoties inmiddels zijn gaan liggen”, vertelt Gustaph in Primo.

Gelukkig weet Gustaph nu beter hoe hij met kritiek moet omgaan en dat heeft hij te danken aan zijn jarenlange ervaring in de showbizz.

“Ik kan nu beter onderscheid maken tussen wanneer er op de man of op de bal wordt gespeeld; als mensen mijn zangstem niet waarderen of mijn nummer niet leuk vinden, kan ik daar helaas niks aan veranderen.”

Showbizznieuws 24/7