8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Andy Peelman: “Ze zijn niet happig om gevolgd te worden”

Hij is terug met een tweede seizoen

Foto: VTM

Andy Peelman is al zo’n tien jaar op televisie te zien. De voorbije jaren ging het heel snel voor de presentator en acteur en hij heeft al heel wat mooie kansen gekregen.

Wat begon met een rol in ‘De Buurtpolitie’ eindigde al snel met presentatieopdrachten in ‘Ze Zeggen Dat’ en ‘Lego Masters’. En op 10 mei start ook nog eens het tweede seizoen van ‘Andy op patrouille’.

“We hebben wel maar vier afleveringen gedraaid deze keer. Het is moeilijk om politiekorpsen in verre landen te vinden die happig zijn om gevolgd te worden door een Vlaamse cameraploeg”, zegt Andy in Dag Allemaal.

Maar ook met ‘Ze zeggen dat’ scoort Andy goed. Dat presenteert hij samen met Dina Tersago. Niet alleen het eerste seizoen scoorde erg goed, ook het tweede seizoen lokt veel kijkers.

Het scoort zelfs zo goed, dat er al sprake is van een volgend seizoen. Al stop ik liever op een hoogtepunt. Ik ga ook nog te zien zijn in een nieuw programma van Staf Coppens en Mathias Coppens en ik doe ook mee in ‘Het Jachtseizoen’. Zelf broed ik ook op een nieuw format. Maar voorlopig wil ik liever niet te veel doen. Ik ben nu tien jaar te zien op tv en ik wil daar zeker nog tien jaar bij doen.”

Showbizznieuws 24/7