20 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
20 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Gilles Van Bouwel: “Intens zwaar en intens leuk”

Niet te onderschatten

Foto: Play4

Wat een topseizoen was het alweer van ‘De Mol’. En dat hebben we allemaal te danken aan presentator Gilles De Coster, ex-mol Gilles Van Bouwel en een heel team die heeft meegewerkt aan het programma.

Gilles Van Bouwel was zelf de mol in 2016 en mocht dit jaar zelf mee naar Arizona als kandidatenbegeleider. Je zou denken dat het minder intens was dan de mol zijn, maar dat ontkent Gilles volledig.

“’De Mol’ mee maken is ook erg vermoeiend, hoor. Drie weken lang nachten van vier à vijf uur. Ja, dat was eerder regel dan uitzondering. Erg pittig dus. Maar ’t is intens zwaar en intens leuk tegelijk”, vertelt hij in Tv Familie.

Hoewel ze elke keer erg goed voorbereid zijn, zijn er altijd zaken die dreigen mis te lopen tijdens de opnames van het programma. Dat valt bijna niet te ontwijken.

“Dit jaar begon het op de eerste opnamedag te sneeuwen. Dat is mooi voor de beelden, maar we vreesden het ergste voor de proeven. En bij de proef met de eieren hadden we plots te maken met een zondvloed. De paden waar de kandidaten de opdrachten moesten doen, waren gewoon weggespoeld.”

Showbizznieuws 24/7