2 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023
2 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023

Garry Hagger: “Ik zou daar heel graag aan deelnemen”

Hij krijgt de vraag vaak

Foto: Peter De Smedt

Garry Hagger is pas zestig geworden, maar aan stoppen denkt hij nog lang niet. Hij bruist nog van de energie en goesting om op het podium te staan. Ook aan optredens geen gebrek.

Maar er is toch één vraag die heel wat fans regelmatig stellen aan Garry en dat is wanneer hij nog eens op televisie zal te zien zijn. Een programma zoals ‘Liefde Voor Muziek’ zou ideaal zijn en daar wil Garry ook graag eens aan deelnemen.

“Ik zou daar heel graag eens aan meedoen. Maar ik mag niet klagen. Mijn agenda is nog altijd goed gevuld. Al merk ik net als iedereen dat het na corona niet meer hetzelfde is”, zegt hij in Dag Allemaal.

Naast optreden is Garry ook een grote fan van wielrennen. Na het regenachtige weer komen er eindelijk mooiere en zonnigere periodes aan en dat vindt Garry fantastisch. Al weerhield het regenweer hem er niet van om toch op de fiets te kruipen.

“Ik heb fietsrollen in de garage staan. Via de app Zwift zie ik me op een scherm rijden in een landschap en kan ik het opnemen tegen andere gebruikers. Ik heb Wout van Aert al eens zien voorbijvliegen op mijn scherm.”

Showbizznieuws 24/7