Dit is geheim van een goed huwelijk volgens Ingeborg

Foto: DPG Media

Ingeborg en haar man zijn ondertussen 26 jaar getrouwd. Blijkbaar hebben ze dé formule gevonden om samen oud te worden. 

Volgens Ingeborg is het geheim dan ook ‘echt ja zeggen tegen elkaar’. “Onlangs hoorde ik in het nieuws dat er dit jaar 5.000 meer huwelijken zijn met een contract. Zo van: dat is van jou en dat is van mij. Maar voor mij is dat een ‘ja, maar…’ Bij ons is onvoorwaardelijkheid de enige weg”, vertelt Ingeborg aan Story. 

“Als gescheiden vriendinnen van mij een nieuwe partner zoeken, zeggen ze: ‘Hij mag dat niet doen of zich zo niet gedragen.’ Dat zijn allemaal voorwaarden die je oplegt en dan gaat het niet lukken”, aldus Ingeborg.

“Roland zegt altijd: ‘Het is nooit saai met jou, want ik weet nooit wat je gaat doen.’ Hij had ook niet verwacht dat ik ‘ja’ zou zeggen op Million Dollar Island, maar ik heb het toch gedaan. Onze relatie blijft steeds fris, levendig en verrassend”, onthult de presentatrice/zangeres aan Story.

Dus ondanks dat ze mekaars tegenpolen zijn, lijken ze toch lang en gelukkig te leven. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.