Was het niet van zijn moeder, dan had Andy Peelman met zijn vrouw al lang een soort luxefrituur geopend in Duitsland.
“De keuze om in België te blijven bij mijn moeder was een beslissing van het hart. Zij zorgt tot op de dag van vandaag nog altijd voor mij. Het was maar iets kleins dat ik voor haar kon terugdoen. Ik heb me die keuze nooit beklaagd”, vertelt Andy openhartig aan Primo.
Of hij nu nog ambities heeft in de horeca? “Zeg nooit nooit. Maar ik heb nu een tv-carrière en een goed draaiende winkel in Aalst. Tine en ik denken er zelfs aan om een tweede zaak te openen”, aldus Andy.
Zijn moeder is voor hem heel belangrijk. “Ik mag daar niet aan denken of ik krijg tranen in mijn ogen”, zei Andy toen het ging over vroeg of laat zijn moeder moeten afgeven.
“Ik zou ons moeder soms door een sleutelgat kunnentrekken, maar ik zou haar niet kunnen missen. Zij heeft er mee voor gezorgd dat ik vaak de juiste beslissingen heb genomen. Onze band is enorm sterk. Mijn moeder heeft altijd alle klappen moeten opvangen in het verleden. En dat gaat dan ook over zaken waar ik liever niet over spreek”.