6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Dina Tersago: “Ik zie mezelf geen carrièresprong te maken”

Nu zeker niet meer

Foto: VTM

Je zou het bijna niet geloven wanneer boeren zeggen dat ze de mooiste job ter wereld hebben. Zeker niet na de vele boerenprotesten van de voorbije maanden. Toch blijven ze bij dat idee en zouden ze met geen andere job ter wereld willen ruilen.

Dina Tersago, al 20 jaar presentatrice van ‘Boer Zkt Vrouw’ kan dat allemaal heel goed begrijpen. Zij heeft de voorbije jaren al veel geleerd over en van de boeren in ons land.

“Ik kan dat begrijpen. Het is een passie, het zit in hun bloed. Ze zien zichzelf niets anders doen”, zegt ze in Gazet van Antwerpen.

Iets wat heel herkenbaar is voor Dina zelf. Ook zij doet haar job met heel veel passie en liefde en ziet zichzelf niks anders te doen.

“Na twintig jaar zie ik mezelf geen carrièresprong meer maken. Ik dacht nochtans dat de tv-wereld een zijsprong was na mijn Miss België-titel. Er kwamen vragen om omroepster te worden of om aan programma’s mee te werken. Ik dacht voor zoiets niet in de wieg gelegd te zijn. Dat was ook niet het plan dat ik voor ogen had. Ik zou dus wel zien hoelang ik in dat wereldje zou vertoeven.”

Showbizznieuws 24/7