6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Ben Segers: “Dat zouden ze niet graag lezen”

Hij wil niemand tekortdoen

Foto: DPG Media

Twaalf jaar geleden werd Ben Segers smoorverliefd op Lenny. De twee kregen een zoon samen en zijn nog altijd stapelverliefd op elkaar. Maar toch zou hij Lenny niet het beste wat hem ooit is overkomen, durven noemen.

“Dat zouden mijn kinderen, die ik enorm graag zie, niet graag lezen. Met zo’n uitspraak zou ik hen oneer aandoen en ik wil niemand tekortdoen. Maar Lenny ontmoeten is sowieso een van de beste dingen die me is overkomen. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik in ons gezin sta waar ik nu sta. Zonder haar zou ik als vader nu minder genieten”, zegt Ben in Story.

Ben is op dit moment te zien in de reeks ‘Groeien & Bloeien’ op VRT 1. Daar begeeft hij zich op het terrein van een tuincentrum. Iets wat niet echt bekend terrein voor de acteur was.

“Ik vrees dat ik niet echt groene vingers heb. Het enige waar ik graag tijd voor vrijmaak, is het gazon maaien, maar daar houdt het zowat op. Ik kom wel enkele keren per jaar in een tuincentrum over de vloer, bijvoorbeeld om een zak potgrond te gaan halen voor Lenny. Zij werkt wel graag in de tuin. Ik zít er vooral graag in. Ik snap wel waarom mensen graag naar zo’n tuincentrum gaan. Het is de laatste jaren ook erg kindvriendelijk geworden, compleet met een speeltuin, en er is zelfs een koffiebar waarin je je aanschaf van kleurrijke viooltjes of petunia’s op je gemak kan overschouwen.”

Showbizznieuws 24/7