8 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024

Camille: “Ik wil het allemaal strikt gescheiden houden”

Het is een apart project

Foto: Camille

Het zijn drukke tijden voor zangeres Camille. Momenteel is ze te zien in de telenovelle ‘Milo’ en dit jaar staan haar grote Sportpaleisconcerten gepland. Daar zal het nummer ‘Ik sta altijd voor je klaar’, de titelsong van Milo ook zeker te horen zijn.

“De knipoog naar die violen in ‘Vuurwerk’ vind ik leuk, maar verder wil ik ‘Milo’ strak gescheiden houden van Camille de zangeres. De boodschap in het nummer is anders dan die in mijn eigen nummers. Dus dit is niet mijn nieuwe single. En de muziek uit de reeks wordt níet het nieuwe Camille-album, de andere acteurs zingen trouwens ook een aantal nummers. Ik wil duidelijk die scheidingslijn, ’t is een apart project. Anders wordt het te ingewikkeld”, legt Camille uit in Dag Allemaal.

In de reeks heeft Milo een crush op Liam, gespeeld door Mathias Mesmans. Maar of het ook echt liefde wordt tussen de twee, dat valt voorlopig nog af te wachten. Maar Camille en Mathias hebben sowieso enkele liefdesscènes moeten spelen. En dat onder toeziend oog van Dino, de vriend van Camille.

“Dino is gelukkig niet jaloers. Maar alles wat er thuis gebeurt, dat is privé”, besluit ze.

Showbizznieuws 24/7