8 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024

Linde Merckpoel: “Plots kon ik niks meer”

Ze raakte op de sukkel

Linde Merckpoel
Foto: Photo News

Enkele maanden geleden won Linde Merckpoel nog ‘Celebrity Masterchef’ en daar was ze heel erg gelukkig mee. Linde is bijna altijd gelukkig, al is er een iets dat haar ongelukkig maakt.

“Mijn rug. Ik heb altijd graag gesport, dus toen ik was bevallen van Jackie, begon ik er weer aan. Ik zocht een coach, ik trainde, mijn spieren werden weer sterker en afgelopen herfst zat ik weer helemaal goed in m’n lijf. Ik was m’n zwangerschapskilo’s kwijt, I was on top of my game. Tot, op een dag, ik een pak cracottes voor Jackie uit de kast nam en ik door m’n rug ging. Ik kon niks meer, niet eens een knie opheffen. Jef heeft me moeten optillen. Ik denk dat de hele straat me heeft horen roepen. Een acute lumbago, zo bleek. Dat was echt, ik wil dat woord niet graag gebruiken, maar toch: traumatisch. Nooit eerder had ik zo’n pijn gevoeld. Ja, bij m’n bevallingen misschien, maar dat is anders, daar was ik op voorbereid en er was nog altijd de epidurale”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Maar hoe lastig Linde het ook heeft, of het nu met haar rug is, of met iets anders, ze heeft wel een aantal mensen bij wie ze altijd terecht kan.

“Ik heb veel mensen bij wie ik m’n hart op tafel kan leggen. De betere vraag zou zijn: wie zou ik er midden in de nacht voor bellen? Daar is de spoeling wat dunner en dan kom ik uit bij mijn beste vriendinnen. Omdat ik weet dat ze zonder oordeel naar me luisteren, maar op een bepaald moment ook de nagel in de ballon steken, waardoor ik alles weer kan relativeren.”

Showbizznieuws 24/7