-0 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 december 2023
-0 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 december 2023

Bart Peeters: “Dat geluid vind ik verschrikkelijk”

Bart Peeters: “Dat geluid vind ik verschrikkelijk”

Foto: DPG Media

Bart Peeters heeft het wel al eens vaker vertelt dat hij heel gevoelige oren heeft en soms moeilijk tegen veel lawaai kan. Elk geluid komt bij hem dubbel  zo hard over en dat is niet altijd simpel. Maar er is één geluid, waar Bart absoluut niet tegen kan.

“Het geluid van een polonaise, verschrikkelijk! Er zijn ook bepaalde schlagers waar ik heel ongelukkig van word. Echt, een schlagerfestival zou ik niet overleven. Ik begrijp dat mechanisme ook helemaal niet. Ik vind de meeste schlagers onthutsend lelijk”, lacht hij in Het Belang Van Limburg.

Maar er is één schlagernummer die er  voor Bart toch bovenuit springt en dat hij echt meer dan verschrikkelijk vindt. “Heb je even voor mij’, dat is voor mij toch het allerlelijkste liedje ter wereld. Het doet me ook niet denken aan ambiance of romantiek. Het doet me eerder denken aan een ziektebeeld. Ik word daar misselijk van. Er is veel onderzoek gedaan naar dat soort oorwurmen en de conclusie is telkens dat ze gemaakt zijn voor mensen die niet van muziek houden.”

Showbizznieuws 24/7