12 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022
12 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022

Jo Vally is er klaar voor: “Ik kan gerust 500 euro meer vragen”

Jo Vally is er klaar voor: “Ik kan gerust 500 euro meer vragen”

Foto: Fonny Gijsels

Met de zomer in aantocht, verschijnen er op sociale media weer tientallen aankondigingen van concerten en festivals. De affiches worden stilletjes aan bekend gemaakt en iedereen kan beginnen met het plannen van zijn agenda. Jo Vally kijkt er in ieder geval heel erg naar uit om terug op een podium te staan.

Concertorganisatoren zijn druk in de weer met het boeken en plannen van evenementen. Heel wat organisatoren hopen op een mooie  coronakorting en een mooie affiche. Ook Jo Vally heeft al ondervonden dat er steeds meer korting wordt gevraagd. “Ik zou zonder enig probleem 500 euro meer kunnen vragen voor een optreden. Maar mijn vraagprijs is al jaren dezelfde. En dat terwijl mijn kosten ook gestegen zijn”, klinkt het in Tv Familie.

Door corona is Jo wel meer op zijn uitgaven beginnen letten en let hij op met wat hij koopt. “Ik ben spaarzamer geworden. Luxeproducten laad ik niet meer automatisch in mijn kar. En ik ga ook geen vier of vijf keer per jaar meer op vakantie. Gelukkig heb ik een buitenverblijf in Spanje dat we destijds op de kop hebben kunnen tikken.”

Showbizznieuws 24/7