Arnout Hauben: “Ze hebben geen schrik van ons” 

Foto: VRT

Toen Arnout Hauben programma’s ging maken voor Vlaanderen, had hij nooit gedacht dat hij ook succes zou hebben in Nederland. Zijn programma’s worden daar ook uitgezonden en die halen makkelijk meer dan en miljoen kijkers. 

“Ik had er al een trouwe schare fans, maar nu is het daar echt ontploft. Voor de Nederlanders is zo’n programma iets nieuws. Hier kennen de mensen het format al. De Hollanders vinden onze aanpak van go with the flow best spannend. In mijn programma’s ben ik helemaal mezelf. Als ze dat goed vinden, vind ik het fijn, precies omdat een groot stuk van mijn ziel op tv te zien is”, zegt Hauben in Primo. 

Arnout gaat vaak in gesprek met andere mensen en dat meestal op onverwachtse momenten. Toch weet hij elke keer het ijs te breken. 

“Als de mensen ons zien met onze rugzakken, hebben ze geen schrik van ons want ze snappen wat we aan het doen zijn. De babbels zijn altijd spontaan en heel onvoorbereid. De voorbijgangers die we aanspreken, hebben geen tijd om zenuwachtig te worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.