25 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
25 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Zo houden Wim Lybaert en zijn echtgenote hun relatie gezond

Hij deelt gouden huwelijkstip

Foto: VRT

Op z’n achttiende besloten de ouders van tv-maker Wim Lybaert uit elkaar te gaan. Over of de scheiding van zijn ouders veel invloed gehad heeft op zijn leven durft hij zich niet uit te spreken. Feit is wel dat hij desondanks nooit het geloof in de liefde is verloren. Zelf is Wim al 23 jaar gelukkig samen met Katrien, de moeder van zijn kinderen.

Wim en Katrien ik leven niet alleen samen, ook professioneel vormen ze een duo, zo onthult hij aan Dag Allemaal: “Katrien is een heel goede researcher en redactrice. Ze heeft meegewerkt aan ‘De Columbus’, ‘Het Goeie Leven’ en nu ook ‘Een Jaar Op Zee’. Privé en werk lopen dus soms dooreen, iets wat Wim niet zo erg vindt.

Wel hebben ze duidelijke afspraken om de werk-privébalans in evenwicht te houden. “Het laatste uur voor het slapengaan mogen we niet meer over het werk babbelen”, aldus Wim. “Want ik vind het misschien fijn om nog te wijzen op iets dat we niet mogen vergeten, maar zij slaapt dan niet meer. Als de kinderen thuis zijn, proberen we sowieso minder over werk te babbelen. Zij hebben ook aandacht nodig”, besluit hij.

Showbizznieuws 24/7