Zita Wauters vecht tegen online pesters

ByLisa Paulussen

8 november 2023
Zita WautersFoto: PhotoNewsZita Wauters

De jonge en getalenteerde Zita Wauters, dochter van de beroemde Koen Wauters, is niet immuun voor de duistere kant van roem; dat schrijft Dag Allemaal.

Ondanks haar succes werd ze onlangs het slachtoffer van hatelijke online commentaren, variërend van “dik gedrocht” tot “olifant op hakken”. Maar Zita’s fans en volgers hebben laten zien dat liefde altijd boven haat staat, door haar te overspoelen met steunbetuigingen. Terwijl experts suggereren dat dergelijke haters vaak zelf onzeker of jaloers zijn, wordt het belang van mentale gezondheid en de effecten van bodyshaming steeds meer benadrukt. 

Door in de schijnwerpers te staan en toch kritiek het hoofd te bieden, wordt Zita een rolmodel voor jongeren over de hele wereld.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.