Xander De Rycke staat voor nieuw hoofdstuk 

ByLisa Paulussen

18 november 2023
Foto: VRT

Xander De Rycke, de veelzijdige Belgische stand-upcomedian en Humo’s Comedy Cup-jurylid, heeft een jaar vol veranderingen en nieuwe inzichten achter de rug; dat schrijft Humo.

Na de dood van zijn moeder nam hij een pauze van de comedywereld, waar hij zich uitgeblust en uitgeput voelde. Deze pauze heeft hem echter een frisse kijk op het leven gegeven, vooral met de komst van zijn zoon Ferris. Nu keert Xander terug naar het podium met ‘Houdt het voor bekeken’, maar dit keer met een mildere benadering. Zijn scherpe humor blijft, maar hij kiest ervoor om minder achter bekende figuren als Niels Destadsbader aan te gaan. 

In plaats daarvan richt hij zich op het delen van zijn persoonlijke groei en nieuwe rol als vader, een transformatie die zijn kijk op comedy en het leven aanzienlijk heeft veranderd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.