12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Willy Naessens en Yves Maes delen dezelfde grote passie 

Willy Naessens en Yves Maes hebben dit gemeenschappelijk

Foto: Contentcuration.be

Willy Naessens en Yves Maes delen meer dan alleen een zakelijk instinct; hun passie voor paarden galoppeert door het hart van hun leven; dat schrijft Dag Allemaal. 

Willy, die de harde klappen van het leven te verduren kreeg, vond troost in de wereld van de paarden. Zijn stoeterij De Strohoeve is een ode aan deze passie, met een heus paardenzwembad en een authentieke paardenmolen, en huisvest een van Europa’s meest benijdenswaardige koetsencollecties. Yves, die de afvalwereld domineert met de flair van een echte cowboy, heeft meer dan 100 paarden op zijn ranch. Onbezorgd door de zijdelingse kritiek van sceptici, heeft hij onlangs nog twee veulens verkocht voor maar liefst 150.000 euro. En hoewel Yves het grootste privézwembad van Europa liet aanleggen zonder de expertise van Willy – een keuze uit onwetendheid, niet uit verwaarlozing – symboliseert dit zwembad hun gedeelde liefde voor water en welvaart. Terwijl Willy en zijn Marie-Jeanne dagelijks hun baantjes trekken, staat Yves’ zwembad er ongebruikt bij. 

Maar deze anekdote toont slechts de oppervlakte van een diepe verbondenheid tussen twee mannen wiens levensverhalen elkaar kruisen in de lanen van ambitie en de velden van hun landgoederen.

Showbizznieuws 24/7