8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 2 april 2021
8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 2 april 2021

Wie verlaat net voor de finale Big Brother?

Foto: Play4

Na de exit van Julie op donderdagavond, maakte Peter Van de Veire in Big Brother bekend dat er nog een bewoner zou moeten vertrekken. Volgens RTL5 zal dat dinsdagavond gebeuren. Momenteel kan je op de websites van de verschillende zenders een stem uitbrengen, je stemt op wie naar de finale door mag gaan. Jill, Liese, Michel en Nick zijn de vier die kans maken op een ticket voor de finale. Eén van hen zal die finale donderdagavond echter moeten missen.

In de polls staat Michel momenteel op de laatste plaats, zal hij volgende week naar huis gestuurd worden? Voor de Belgen zou dat de minst ideale beslissing zijn, want dan moet Vlaanderen de stemmen verdelen over Nick en Liese. Als heel Nederland dan voor Jill stemt, dan is deze laatste zeker van een mooi geldbedrag.

We geven jullie trouwens nog één tip: wacht niet tot dinsdag om jouw stem uit te brengen op wie jij naar de finale wil zien gaan. Het is beter om jouw stem nu al uit te brengen, het is namelijk niet geweten tot wanneer het publiek mag stemmen. Vermits er geen liveshow is, zal de stemming vroeger afgesloten worden.

Showbizznieuws 24/7