11 °C Antwerpen, BE
zondag 25 september 2022
11 °C Antwerpen, BE
zondag 25 september 2022

Wendy Van Wanten: “begrijp niet dat ze haar nog niet opnieuw hebben gevraagd”

Wendy Van Wanten
Foto: PhotoNews

Het is inmiddels van 2015 geleden dat we Jacky Lafon als zatte Rita aan het werk zagen in de VTM-soap ‘Familie’. De actrice werd toen op eigen vraag uit de reeks geschreven, maar gaf al meermaals aan te willen terugkeren naar de populaire soap.

Boezemvriendin Wendy Van Wanten begrijpt niet waarom de makers van ‘Familie’ nog steeds niet aan Jacky gevraagd hebben om terug te keren naar de serie. Dat vertelt de zangeres in Primo.

“Ik ben altijd een trouwe kijker geweest van ‘Familie’ en fan van het personage Rita dat Jacky met veel bravoure vertolkte”, verduidelijkt Wendy.

Ook Jacky Lafon zelf ziet een terugkeer naar de soap zitten, al maakt ze wel een belangrijke kanttekening: “Ik wil niet terugkeren om uiteindelijk te sterven zoals Peter of Marie-Rose”, klinkt het resoluut bij Jacky.

“Ik wil laten zien dat Rita méér is dan zatte Rita. En ik vind ook dat Rita eindelijk eens mag terugkomen van haar cruises om bij haar familie te zijn. Maar ja die bal ligt in het kamp van de bazen van VTM”, besluit Jacky in Primo.

Showbizznieuws 24/7