15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 juli 2024
15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 juli 2024

VIDEO: Jacques Vermeire: “10 minuten telefoneren is als 10 minuten je hoofd in de microgolfoven steken”

Foto: Goedefroit Music

Onder het motto ‘lachen is gezond’ biedt Viva Vermeire op zondag 12 september om 19u45 bij VTM alweer een flinke injectie Jacques Vermeire aan. Deze week deelt de kranige zeventiger al zijn tips voor een gezonde geest in een gezond lichaam én waarschuwt hij voor de schadelijke gevolgen van het bellen met de gsm.

Bekijk het fragment hier:

Even gezond oud worden als Jacques Vermeire, daar zou iedereen voor tekenen. Nochtans ligt het pad naar de derde leeftijd bezaaid met tal van ouderdomskwaaltjes, van haaruitval tot impotentie. Gelukkig kun je voor dat laatste tegenwoordig pilletjes slikken. Maar wel opletten dat je zoals Frank Dingenen de bijsluiter goed leest. 

Stoppen met roken is de beste manier om snel gezond te worden. Daar bestaan handige pleisters voor. Maar ook sporten strekt tot aanbeveling. En groot topsporter is aan Jacques niet echt verloren gegaan. Maar hij kan wel uitstekend doen alsof: van Tia Hellebaut, tot Ludo Philippaerts en uiteraard ook Johan Museeuw. Die overigens uitstekend werd ‘geprepareerd’ door zijn verzorger Mon Peeters. 

Showbizznieuws 24/7